Tematski rođendani

Za Vaše dijete možete izabrati tematski rođendan, gdje je slavljenik/ca kostimiran/na od glave do pete u omiljenog lika, a svi ostali uzvanici na sebi imaju dio te iste kostimografije. Kroz igre prilagođene zadanoj temi, djeca će se upoznati s odabranim svijetom, te uživati u ulozi omiljenog lika ili superheroja, što je svakakako nešto novo i zanimljivije od dosadašnjih rođendana. Sreća djeteta bit će neizmjerna, jer će za svoj rođendan biti upravo ono što želi biti, a tako će se i osjećati.

Divlji zapad – Kauboji & Indijanci

Rođendan na temu Divljeg zapada vraća djecu u vrijeme kauboja i indijanaca kao vječnih suparnika. Svojim temperamentom i neiscrpnom kulturom ostali su vječna inspiracija za dječje zabave. Uz indijanski ples, prigodnu glazbu i kaubojsku vještinu, djeca sudjeluju u igrama specifičnim za kauboje i indijance. Roditelji imaju slobodu maskirati svoje dijete sami ili možete taj dio prepustiti nama.

divlji zapad

 

Potraga za gusarskim blagom

U ovoj čarobnoj priči djeca postaju gusari sa svim potrebnim rekvizitima. Kape, marame, tetovaže samo su dio opreme koje dobiju na ulasku u čarobni svijet gusara. Kapetan Vas dočekuje i vodi u nezaboravnu avanturu potrage za blagom.
Za realizaciju gusarskih igara koristi se dio igraonice u kojoj se uz potragu za blagom djeca natjeću u spretnosti i preciznosti .

gusari 22

 

Hula Hula Hawai Party

Party na kojem se plesom, pjesmom, karaokama i prigodnim igrama animiraju djeca. Tako da su limbo, Makarena, Gangnam style i slični plesovi neizostavni dio ovog rođendana. Za potpuni doživljaj Hawaja djevojčice na početku dobiju cvijetne lančiće, haljine i ostalu opremu. Dječaci dobijaju šarene, havajske košulje i cvijetne lančiće. Da bi kostimi došli potpuno do izražaja, preporučamo da djeca dođu jednobojno odjevena.

hula hula2

 

Pobijedi Klauna

U interaktivnoj igri “pobijedi klauna” klaun animator prolazeći kroz različite prostorije igraonice vodi djecu u Čarobni svijet raznoraznih igara. Ona trebaju pokazati sportsku i motoričku sposobnost da bi uspjeli pobijediti klauna. Završetak svake igre nam donosi novog pobjednika, a svaki pobjednik odlazi kući s čarobnim poklonom.

klaun

 

Sportski rođendan/ Hajdučki rođendan

Sportski rođendan je idealan izbor rođendana za svako dijete koje preferira sportske aktivnosti.
Naši animatori će voditi sportski program prilagođen uzrastu djece i kroz natjecateljski duh u raznim sportovima ponudit edukativne, društvene i zabavne igre na čarobnom sportskom terenu. Djecu dočekuje animator, njihov trener, prikladno odjeven u sportski dres. Predlažemo da djeca dođu odjevena u trenirke ili dresove.

Izaberite Hajdučki rođendan i priuštite svome djetetu pravi nogometni spektakl! Uz standardni “čarobni rođendan” poklonite svome djetetu šal, balun, dres, člansku iskaznicu od Hajduka. Preko sto godina tradicije, mogli bi reći splitske religije, predočite svom mezimcu na Poljudskoj ljepotici u našem Čarobnom Gradu!

hajdučki

 

Winxice

Kročite u nezaboravnu čarobnu proslavu prilagođenu za djecu svih uzrasta. Rođendan započinje zajedničkim fotografiranjem. Uz animatoricu Winx vilu, djevojčice dobivaju sve potrebno za vile, haljinice, vilinska krila i šminkanje, dok dječaci postaju prinčevi čuvari iz Čarobnog Winx dvorca.
Uz ples, raznolike pjesme, mnoštvo igara poput traženja vilinskog praha, te borbe protiv svih zala, učinite provod čarobnim poput Winx Vila! Bloom i ekipa Vas čekaju!

winxice

Štrumfovi

Postoje dvije vrste ovog rođendana:

  1. Rođendan s jednim animatorom (Štrumf, Štrumfeta ili Papaštrumf)
  2. Rođendan s dva animatora (Štrumf, Štrumfeta, Papaštrumf ili Gargamel)

Zajedničko im je da na početku rođendana sva djeca dobiju kapice i obojaju im se nosići i obrazi u plavu boju, a animatori su cijeli kostimirani. Zaplovite s nama čudesnom štrumfastičnom avanturom kroz Čarobnu šumu prepunu avanturističkih izazova i pustite Štrumfu, Štrumfeti i Gargamelu da vam približe čaroliju našeg Štrumfograda. Sve igre su prilagođene uzrastu djece, a tijekom rođendana se se pleše i igra uz dogodovštine iz popularnog crtića.

strumpfovi

Batman i Žena mačka

Akcijski rođendan osmišljen po istoimenom filmu i akcijskom junaku. Sva djeca na rođendanu dobivaju maske, a slavljenici dobiju  plašt ili rep. Animatori su u cijelosti kostimirani u Batmana, ili u Ženu mačku. Animatori uvedu djecu u zanimljivu i napetu akcijsku priču u kojoj slavljenik postaje mali akcijski junak koji svoje društvo spašava od svih zala na svijetu i provodi ih kroz različite prostorije igraonice, upoznavajući ih sa Čarobnim Batmogradom. Sve igre su prilagođene uzrastu djece, a za vrijeme rođendana se igraju igre i plešu plesovi iz popularnog filma “Batman”.

betman

 

Disco party

Rođendanski party koji je baziran na plesu i pjesmi. Pjevaju se karaoke na glazbu koju slavljenik/ca odabere. Slavljenik/ca također može donijeti svoju glazbu na cd-ovima koju animator pušta tijekom rođendana. Plešu se razni plesovi na največe hitove koji su animatori sami osmislili. Svaki animator ima vlastiti pristup i vlastite plesove. Da bi ugođaj disco partyja bio potpun, sva djeca dobivaju rekvizite i tako postaju prave zvijezde plesnih podija. Perike, šeširi i naočale u obliku srca su glavni rekviziti novih mladih disco zvijezda!

karaoke
Ukoliko imate vlastitu ideju za proslavu rođendana, slobodno ju možete predložiti I u dogovoru s nama je realizirati.


Radionice
Likovne radionice za djecu pod vodstvom slikarice-grafičarke i profesorice likovne kulture Višnje Mach Orlić održavaju se u Splitu od 2008. godine, a okupljaju djecu od 5 do 13 godina...
Čarobni grad
Njam Njam Cafe
Dok djeca uživaju u igri Njam Njam Cafe nudi kavu, zdrava pića, društvene igre te video prijenos uživo iz igraonice...
Čarobni grad
Rođendani
Priuštite svom djetetu čarobnu proslavu rođendana u posebno opremljenoj prostoriji u Čarobnom gradu uz animator/ice se, pjesmu, ples i igru...
Čarobni grad

Prijava za Newsletter

Vasi komentari
bottom